Marokkolaiset teinit raiskasivat aasin – joutuivat sairaalaan vesikauhun takia

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Pohjois-Marokossa sijaistevassa Gharb-Chrarda-Béni Hssenin alueen kylässä on jouduttu noloon tilanteeseen, kun 15 lasta ja nuorta on jouduttu toimittamaan sairaalaan vesikauhuepäilyn takia. Teinijengi oli raiskannut rabiesta sairastaneen aasin.

Al-Akhbarin uutiskanava on julkaissut artikkelin, jossa kerrotaan 7–15-vuotiaiden lasten ja nuorten käyttäneen aasia törkeästi hyväkseen. Teinijengi oli rääkännyt eläintä penetroitumalla siihen. Valitettavasti aasi sairasti vesikauhua ja 15 lasta ja nuorta joutui eläinrääkkäyskokeilunsa vuoksi sairaalaan, Mirror uutisoi.

Nyt kylässä uskotaan, että useampi nuori on tehnyt samaa ennen tätä tapausta. Vanhemmat ovat lastensa puuhista niin häpeissään, että ovat joutuneet viemään jälkikasvuaan toiselle paikkakunnalle lääkäriin nöyryytyksen välttääkseen. Kyläläiset ovat nyt ryhtyneet ottamaan rokotuksia vesikauhua vastaan. Rabies aiheuttaa aivotulehduksen, joka voi tarttua lähes kaikkiin tasalämpöisiin eläimiin. Tauti on ihmisille vaarallinen ja johtaa pahimmillaan kuolemaan.