Britney Spears yllätti fanit – lauloikin livenä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears on esiintyjäkonkari, joka on tottunut esittämään kappaleitaan suurille tuhatpäisille yleisöille omilla kiertueillaan. Spears on kuitenkin tunnettu siitä, että suuri osa hänen lauluosuuksistaan tulee aina konserteilla nauhalta, mikä onkin ihmetyttänyt monia.

35-vuotias poptähti on saanut paljon lokaa niskaansa vuosien varrella siitä, että hän ei laula livenä omissa konserteissaan. Nyt Spears halusi antaa medialle uuden puheenaiheen ja yllättää kaikki konsertin aikana laulamalla Something to Talk About -nimisen kappaleen oikeasti ilman taustanauhalta tulevaa lauluraitaa.

Instagramissa julkaistulta videolta voidaan kuulla, että poptähti todella laulaa kappaleen itse. Hän on aiemmin People-sivuston mukaan puolustellut käyttämiään taustanauhoja sillä, että hän tarvitsee taustanauhojen tukilaulua ollessaan itse hengästynyt vaativien tanssirutiinien vuoksi. Spears on myös vakuuttanut, että hän laulaa ison osan taustanauhan päälle itse.

Britney singing "Something to Talk About" live 😵 #shook #pieceofme

A post shared by Joey Monroe (@joeymonroe) on