Koira auttoi isäntäänsä – toimii ravintolan sisäänheittäjänä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat osaavat olla hyvin avuliaita omille omistajilleen. Miellyttämisen halun vuoksi koiria pystytäänkin yleensä kouluttamaan niin, että ne oppivat todella monimutkaisiakin temppuja. Nyt eräs koiran omistaja näyttäisi opettaneen lemmikilleen tempun, josta on apua isännän ravintolan mainostamisessa.

Dan Wolfe on julkaissut hänen YouTube-kanavalleen videon, jossa nähdään kävelytiellä edestakaisin ihmisten seassa asteleva koira. Koiralla on suussaan suuri kyltti, jota koira käy näyttämässä kaikille kadulla näkemilleen ihmisille pysähtymällä niiden eteen kyltin kanssa.

Kiinassa Huangpun kylässä kuvatulla videolla nähdään miten koira yrittää saada ihmisiä isäntänsä ravintolaan asiakkaiksi. Koiralla on suussa iso kyltti, jossa mainostetaan kadulla sijaitsevaa hampurilaisravintolaa. Ihmiset pysähtyvät kadulle ihastelemaan koiraa, joka näyttää tietävän tasan tarkkaan mikä sen tehtävä on.