Nainen kävi katsomassa Annabelle-elokuvan – sekosi näytöksen jälkeen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Annabelle on kirottu räsynukke, jonka tarinan pohjalta on tehty kauhuelokuvia. Viimeisin niistä on elokuussa Suomessakin ensi-iltansa saanut Annabelle: Creation. Elokuvassa kerrotaan nukketaiteilijan riivatun luomuksen alkuvaiheista.

Kauhuelokuva oli mitä ilmeisimmin liikaa brasialaiselle naiselle, joka sai kohtauksen elokuvaesityksen jälkeen. 20-vuotias nainen oli alkanut käyttäytyä oudosti elokuvan pelottavimmassa kohdassa, jossa paholainen ilmestyy. Näytöksen jälkeen hän oli lyönyt itseään ja heittäytynyt lattialle, Daily Mail uutisoi.

Paikalle soitettiin ensiapuryhmä, joka toimitti sekavassa tilassa olleen naisen sairaalaan. Sairaalta ei ole kerrottu, mistä naisen kohtaus johtui. Hänen ystävänsä olivat yrittäneet rauhoitella kiljuvaa kaveriaan, mutta turhaan. Tilanteesta leviää myös videoita netissä, kun ohikulkijat kuvasivat maassa huutanutta naista hämillään.

Don’t be late for your playdate. Get tickets for #AnnabelleCreation now: link in bio.

Henkilön Annabelle: Creation (@annabellemovie) jakama julkaisu