Seppo Taalasmaa palaa tänään Salkkareihin – neljän vuoden odotus ohi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Salatut elämät -televisiosarjan alkuperäiskokoonpanoon kuuluva Seppo Taalasmaa (Jarmo Koski) palaa tänä iltana Pihlajakadulle. Herttainen talonmies on ollut poissa neljän vuoden ajan, ja ihmiset ovat toivoneet hänen paluutaan sarjaan.

Salatut elämät, eli salkkarit kertoo Helsinkiin sijoittuvan Pihlajakadun asukkaiden vaihderikkaasta elämästä. Sarja käsittelee arki-iltaisin televisioruuduilla kipeitäkin aiheita aina läheisten kuolemasta petoksiin ja kaappauksiin. Sarja täytti tänä vuonna 18 vuotta.

MTV3 lähetti ensimmäisen Salattujen elämien jakson tammikuussa vuonna 1999. Sarjasta on tehty myös useita spin-offeja ja elokuvia. Sarjassa on mukana tunnettuja näyttelijöitä, joista osa on nähty ensimmäisestä tuotantokaudesta saakka tai tehneet paluun sarjaan. Ikimuistoisia hahmoja ovat talonmies Seppo Taalasmaan lisäksi talon pitkäaikainen asukas Ismo Laitela.