Donald Trump katsoi auringonpimennystä paljain silmin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ei ole tunnettu älykkäistä lausunnoistaan ja toimistaan, ja eilen tämä imago sai taas uuden osoituksen. Yhdysvalloissa miljoonat ihmiset kokoontuivat katsomaan, kun täydellinen auringonpimennys kulki maan yli, ja valtaosa heistä ymmärsi suojella näköään käyttämällä suojalaseja.

Splash

Donald Trump ei kuitenkaan uskonut varoituksia, vaan hän otti auringonpimennyksen vastaan Valkoisen talon parvekkeella tyylikkäästi katsomalla siihen suoraan paljain silmin. Presidentti ehti vilkaista aurinkoa pariin kertaan, kunnes joku huutaa, ettei niin saa tehdä. Lopulta presidentti sai suojalasit päähänsä.

Yhdysvalloissa on viime päivinä varoitettu toistuvasti, ettei auringonpimennystä saa katsoa ilman asianmukaisia suojalaseja, mutta presidentti näytti mallia ja jätti asiantuntijoiden varoitukset huomioimatta. Parhaillaan miljoonat ihmiset ympäri maailmaa nauravat presidentin tuoreimmalle toilailulle, ja esimerkiksi New York Times on tehnyt aiheesta jopa oman lööppikuvan.