Kanye West pyytää Jay-Z:tä hyväksymään Kim Kardashianin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppärikaverusten Kanye Westin ja Jay-Z:n välien kerrottiin viilentyneen jo kolme vuotta sitten, kun Beyonce ei halunnut osallistua Kaynye Westin ja Kim Kardashianin hääjuhlaan. Tällöin laulajanainen ei pitänyt realitytähteä arvoisenaan. Nyt Kanye moittii myös ystäväänsä Jay-Z:tä välinpitämättömyydestä.

Kanye West on jo pitkään julkisesti valittanut Jay-Z:n ja Beyoncen käyttäytyvän kylmän viileästi häntä ja vaimoaan Kim Kardashiania kohtaan. HollywoodLife paljastaa, että Kanye West on kyllästynyt siihen, että Jay-Z pitää itseään parempana. Neljikymppinen West loukkaantui myös siitä, että 47-vuotias Jay-Z ei ilmoittanut kesäkuussa kaksosvauvojen syntymästä entiselle ystävälleen Kanyelle.

Kanye West vaatii nyt julkisesti, että mikäli räppäri Jay-Z haluaa vielä olla yhteydessä, tulee hänen aloittaa sovittelu. Kanye West ei aio enää nähdä vaivaa ystävyyden eteen. Jay-Z:n leiristä on jo pitkään kuiskittu, että räppäri on kyllästynyt Kanye Westin valittamiseen ja draamailuun. Aihetta käsitellään myös Jay-Z:n tuoreella 4:44-levyllä kappaleella nimeltään Kill Jay Z.