Neitsyt Maria ilmestyi sipulirenkaaseen – mies pani aarteensa pakastimeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta on kantautunut ajoittain tietoja, joiden mukaan uskonnollisia hahmoja on ihmisten mukaan ilmestynyt milloin minnekin. Esimerkiksi Jeesus ja Neitsyt Maria on nähty milloin keksissä ja puussa kuin paahtoleivässä ja öljytahrassakin. Tällä kertaa skottimies on löytänyt Neitsyt Marian sipulista.

Skotlannin Falkirkissä asuva 48-vuotias Jim McElvar oli syömässä Wetherspoons-lähipubissaan ruoka-annosta, johon sisältyi myös friteerattuja sipulirenkaita. Yhtäkkiä mies huomasi, että hänen mielestään eräässä renkaassa on ilmiselvästi Neitsyt Marian hahmo.

Sen sijaan, että Jim McElvar olisi syönyt sipulin, hän päätti tehdä siitä aarteensa. Nyt mies säilyttää friteerattua Neitsyt Mariaa pakastimessaan.

– Tuijotin sitä eikä se näyttänyt todelliselta. Nyt se on tallessa muovipussissa pakastimessa, jossa yritän säilyttää sen mahdollisimman pitkään. Olen nähnyt vastaavia aiemmin papereissa ja paahtoleivissä, mutta en koskaan tällaisena, Jim McElvar kertoi Splash-uutistoimistolle.

Splash
Splash