Säätiedottaja herkistyi auringonpimennyksestä – kyyneleet silmissä suorassa lähetyksessä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa todistettiin eilen täydellistä auringonpimennystä. Se oli maassa ensimmäinen laatuaan sitten vuoden 1918, joten kyseessä oli syystäkin monille odotettu luonnonilmiö.

Täydellinen auringonpimennys veti monet amerikkalaiset tunteelliseksi. Yksi heistä oli WGN-TV -kanavan meteorologi Tom Skilling, joka ei voinut peitellä herkistysmistään pimennystä käsitelleessä suorassa televisiolähetyksessä.

– Kyllä tämä tästä vielä, lupaan vielä palaavani asiaan, Skilling kertoi kyyneleet silmissä raportin pääteeksi.

Meteorologin tunteenpurkaus herätti ihastusta sosiaalisessa mediassa, ja uutisista peräisin oleva video lähtikin nopeasti leviämään verkossa. Mashable-sivuston mukaan Skilling paljasti raportoivansa auringonpimennyksestä jälleen vuonna 2024, jolloin Yhdysvalloissa seurataan osittaista pimennystä.