Täydellinen auringonpimennys täydellisessä valokuvassa – näin upea se oli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen halki kulki eilen historiallisen näyttävä täydellinen auringonpimennys, joka oli todennäköisesti maailmanhistorian seuratuin laatuaan. Miljoonat ihmiset kokoontuivat auringonpimennyksen reitin varrelle ihastelemaan sitä, ja monet perheet olivat matkustaneet alueelle jo päiväkausia sitten.

NASA lähetti auringonpimennyksestä suoraa lähetystä ja sen lisäksi sosiaalinen media on suorastaan pullistellut upeita valokuvia harvinaisesta luonnonilmiöstä. Oheisissa kuvissa nähdään miten kauniilta auringonpimennys näytti Yhdysvalloissa Illinoisin osavaltion Carbondalessa.

Suomessa seuraava täydellinen auringonpimennys nähdään reilun sadan vuoden päästä, joten sitä saamme vielä hieman odottaa.

Splash
Splash
Splash
Splash