Fanit suivaantuivat Mariah Careyn photoshopatuista kuvista: ”Hyväksy vartalosi tai mene salille!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Paper Magazine -lehden uusimmassa numerossa esiteltiin Las Vegasissa parhaillaan konsertoivia musiikkialan kärkinimiä. Lehdessä nähtiin muun muassa Jennifer Lopez, Ricky Martin ja Mariah Carey, jonka kuvista on noussut nyt kohu photoshopsyytösten vuoksi.

47-vuotias laulajatähti esitteli vartaloaan lehden kuvissa alusvaatteet yllään. Kaunis kuva kiinnittää katseet, mutta fanit ovat olleet näreissään siitä, että laulaja näyttää kuvissa hoikemmalta kuin hän oikeasti on. Mariah Carey on jälleen kumonnut väitteet, mutta moni on kuitenkin sitä mieltä, että Careyn kuvia on muokattu rankalla kädellä.

Fanit olivat Daily Mail -sivuston mukaan huomanneet, että laulaja näyttää paljon hoikemmalta Paper Magazine -lehden kuvissa kuin juuri naisesta nähdyissä kuvissa, jotka on otettu Careyn Las Vegasin esityksen aikana. Instagram-kommenteissa laulajaa kehotetaan joko hyväksymään hänen vartalonsa sellaisena kuin se on tai menemään kuntosalille, mutta lopettamaan vartalonsa muokkaamisen kuvankäsittelyohjelmissa.

Splash
Splash