Mies lähetti peniksensä kuvan – naiselta eeppinen kostoisku!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisen median välityksellä kuka tahansa voi lähestyä ketä tahansa viestillä ja jopa kuvalla. Tämä on saanut yleistymään erikoisen villityksen, jossa miehet lähettelevät täysin tuntemattomille naisille heidän pyytämättä kuvia, joissa näkyy pelkästään miehen penis.

Moni nainen on saanut kuvista tarpeekseen ja ryhtynyt niiden vastaanottamisen jälkeen toimiin. Niin teki myös 20-vuotias Phoenixissa asuva Madison Kohn -niminen nuori nainen, joka vastaanotti tahtomattaan Ryan-nimisen miehen peniksestä kuvan.

Madison oli selkeästi jo profiilinsa kuvauksessa ilmoittanut lähettävänsä kaikki vastaanottamansa peniskuvat eteenpäin lähettäjien äideille. Uhkauksesta huolimatta Ryan päätti kokeilla kepillä jäätä ja lähettää naiselle paljastavan kuvan itsestään. Ei olisi kannattanut, koska Madison paljastui sanojensa mittaiseksi naiseksi.

Madison oli Metro-sivuston mukaan etsinyt Ryanin äidin yhteystiedot Facebookin kautta ja lähettänyt peniskuvan hänelle. Kuvan kera nainen oli kehottanut miehen äitiä pyytämään Ryania olemaan lähettämättä tällaisia kuvia naisille, jotka eivät niitä halua.

Äiti pahoitteli Madisonille tilannetta ja kertoi ottavansa poikansa puhutteluun. Ryanin mukaan kuvassa oleva penis ei kuitenkaan ollut hänen. Kuvan kiistämisen jälkeen Ryan oli myös uhkaillut Madisonia oikeustoimilla, koska miehen mielestä tällaisen arkaluontoisen kuvan julkaiseminen ilman miehen lupaa on laitonta.