Näin pääset eroon turvonneesta vatsasta päivässä

Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

26-vuotias Kayla Itsines on australialainen kunto-ohjaaja, jota jo yli seitsemän miljoonaa fania seuraa sosiaalisessa mediassa. Nyt Daily Mail -lehti julkaisi naisen parhaat vinkit siihen miten turvonneesta vatsasta pääsee eroon yhden päivän aikana.

Kayla Itsinesin viisi vinkkiä turvonneeseen vatsaan:

1. Inkivääri

Inkivääri rauhoittaa vatsaa. Lisää inkivääriä esimerkiksi mehuihin tai keitä siitä teetä.

2. Vältä suolaa

Suola sitoo kehoon ylimääräistä nestettä, mikä saa olon tuntumaan turvonneelta. Turvotuksen iskiessä suolan käyttöä kannattaa siis vähentää.

3. Probiootti

Probiootit auttavat tasapainottamaan ruoansulatuskanavan mikrobistoa. Probiootteja löytyy luontaisesti esimerkiksi hapankaalista ja jogurtista, mutta probiootteja voi ostaa myös tabletteina.

4. Parsa

Parsassa on paljon kaliumia, joka auttaa säätelemään kehon nestetasapainoa.

5. Säännöllinen ateriarytmi

Turvotuksesta huolimatta ateriarytmi tulisi aina pitää säännöllisenä, koska aterioiden jättäminen saa usein ylensyömään myöhemmin.

https://www.instagram.com/p/BXywrHqFV3E/

Good evening!! (from Australia). I have a few ladies asking how tall I am, my age, etc etc ..SO I thought I would answer some of these questions. Im 26, from Adelaide in South Australia. I live with my boyfriend Tobi (and we are NOT planning on moving overseas anytime soon) I have two huskies, Ace and Junior. I live 2 minutes from my Grandparents who I am very close with and 5 minutes from my parents and sister. Both my parents are Greek and they are BOTH teachers. I am 165cm tall. I finished personal training in 2009 and I've done it ever since. I only train women. If you have ANY questions about me please feel free to comment them below and ill do my best to answer them! You can also visit my blog at www.kaylaitsines.com/blog and read my 8 most FAQ questions :D www.kaylaitsines.com/app

A post shared by KAYLA ITSINES (@kayla_itsines) on