Simon Cowell vitsaili Mel B:n hääyöllä – sai heti vedet päälleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Spice Girls -tyttöbändistä ja America’s Got Talent -ohjelman tuomaristosta tuttu Mel B haki äskettäin avioeroa aviomiehestään Stephen Belafontesta. Oikeudenkäynnin myötä selvisi, että avioeron syynä oli naisen mukaan muun muassa pakottaminen ryhmäseksiin ja toistuvat pahoinpitelyt.

Nyt tuomarikollega Simon Cowell meni America’s Got Talent ohjelman kuvauksissa liian pitkälle lohkaistessaan vitsin naisen hääyöstä. Cowell luonnehti hänen mielestään tylsää esitystä sanomalla, että esitys oli kuin Melanie Brownin hääyö eli se antoi odottaa paljon, mutta ei lunastanut odotuksia.

Melanie Brownille kyseinen aihe näyttäisi olevan edelleen arka. Nainen nousi kommentin kuultuaan välittömästi tuoliltaan ylös, kaatoi mukistaan kaikki vedet Cowellin päälle ja ryntäsi studiosta ulos kesken suoran lähetyksen.