Kylie Jenneriltä paitamallisto – oma bikinvartalo paidassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

19-vuotias Kylie Jenner on onnistuneesti siirtynyt kosmetiikka-alalle oman Kylie Cosmetics -tuotteidensa kanssa. Jenner on jo pitkään keskittynyt meikkien suunnitteluun, mutta nyt nainen on päättänyt tuoda myyntiin myös näyttäviä lyhythihaisia paitoja.

Kylie Jenner on lanseeraamassa oman paitamalliston, joiden painatuksessa on pelkästään hänen oma vartalonsa. Sinisten paitojen etupuolelle on painettu kuva, jossa nähdään Kylie Jennerin kurvikas vartalo pelkissä sinisissä bikineissä.

Kylie Jennerin elämää esittelevässä Life of Kylie -nimisessä sarjassa seurataan parhaillaan 19-vuotiaan kaunottaren todella uniikkia elämää monitoiminaisena. Kylie Jenner toimii muotisuunnittelijana, tyyli-ikonina, televisiotähtenä, yrittäjänä ja Kylie Cosmetics -yrityksen perustajana ja toimitusjohtajana.

https://www.instagram.com/p/BYEV7AjF-W5/?taken-by=kyliejenner