Leski jätti kissoille 300 000 euroa perintörahaa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Lemmikit ovat monille omistajille kuin perheenjäseniä, mutta harvalle tulisi silti mieleen jättää eläimille rahallista perintöä. Nyt Yhdysvalloissa hämmästellään kuitenkin tosielämän versiota Disneyn Aristokatit-animaatiosta rikkaan kirjailijan jätettyä osan varoistaan kissoilleen.

New Yorkissa asunut kirjailija Ellen Frey-Wouter kuoli taannoin 88-vuotiaana. Hän jätti 300.000 dollarin perinnön kissoilleen, Troylle ja Tigerille. Rahat on tarkoitus käyttää kissojen kuluihin, kuten ruokaan, hoitoon ja eläinlääkärikuluihin. Naisen kerrotaan halunneen pitää huolen siitä, että kissat voivat hyvin vielä hänen kuolemansa jälkeen.

Kissoille jätetyt rahat ovat vain pieni osa Frey-Wouterin kolmen miljoonan dollarin omaisuudesta. Koko omaisuuteen lukeutuu muun muassa suurikokoinen koti New Yorkin Bronxissa. Frey-Wouter oli kuollessaan leski, eikä hänellä ollut lainkaan lapsia.

Loput perinnöstä jaetaan New York Post -lehden mukaan Frey-Wouterin kahden avustajan, hyväntekeväisyysjärjestöjen ja asianajajan kesken. Tiger ja Troy tulevat viettämään vauraita kissanpäiviään kirjailijan avustajien hoivassa.