Lintu palaa pelastajiensa luo päivittäin – auttaa naista selviämään syövästä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perhe oli eräänä päivänä nähnyt ulkona puun juurella pienen linnunpoikasen. Nainen oli päättänyt auttaa yksin jäänyttä sinitöyhtönärheä ja kasvattaa sitä niin kauan, että se oppisi lentämään. Kun Gracieksi nimetty pikkulintu nousi viimein siivilleen, se lensi pois.

Perheen yllätykseksi lintu kuitenkin palasi seuraavana päivänä takaisin. Linnusta tuli nopeasti yksi rakastettu perheenjäsen, joka palasi katsomaan pelastajiaan joka päivä. Myöhemmin perheenäidillä todettiin syöpä, jota vastaan nainen koki taistelevansa Gracie-linnun tuella.

Gracie vietti perheen luona yhä enemmän aikaa naisen ollessa sairaana ja piti hänelle seuraa. Lintu muodosti jokaisen perheenjäsenen kanssa oman ainutlaatuisen suhteensa ja vierailee perheen luona edelleen säännöllisesti.