Unelmaduuni? Masturboimalla tienaa 30.000 euroa vuodessa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Miltä tuntuisi olla ammattilainen masturboija, joka tienaa työllään sievoisen summan rahaa? Yhdellä onnekkaalla on mahdollisuus tähän, sillä brittiläinen aikuisviihdekauppa etsii riveihinsä seksivälineiden testaajaa.

Love Woo -liike hakee työntekijää, jonka toimenkuvana on arvostella myynnissä olevia tuotteita. Näihin lukeutuvat erilaiset seksilelut, alusvaatteet ja seksipelit. Virkaan päätyvän tehtävänä on julkaista niistä teksti- ja videoarvosteluja Love Woon verkkosiviolla.

– Seksilelut vaihtelevat yksinkertaisista mutkikkaisiin. Suuren valikoiman vastuullisina tarjoajina näemme tarpeelliseksi, että meillä on hyvä ymmärrys kaikista tuotteista. Haluamme voida informoida asiakkaita niiden hyvistä puolista ja sudenkuopista, yhtiö paljasti BBC-uutissivustolle.

Seksivälineiden arvostelijalle luvataan jopa 28.000 punnan, eli noin 30.000 euron vuosipalkkaa. Hakijoita pyydetään lähettämään Love Woolle 15. syyskuta mennessä CV ja näytearvostelu seksivälineestä, sekä kertomaan miksi juuri he sopisivat virkaan.

Uusimmat