Unelmaduuni? Masturboimalla tienaa 30.000 euroa vuodessa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Miltä tuntuisi olla ammattilainen masturboija, joka tienaa työllään sievoisen summan rahaa? Yhdellä onnekkaalla on mahdollisuus tähän, sillä brittiläinen aikuisviihdekauppa etsii riveihinsä seksivälineiden testaajaa.

Love Woo -liike hakee työntekijää, jonka toimenkuvana on arvostella myynnissä olevia tuotteita. Näihin lukeutuvat erilaiset seksilelut, alusvaatteet ja seksipelit. Virkaan päätyvän tehtävänä on julkaista niistä teksti- ja videoarvosteluja Love Woon verkkosiviolla.

– Seksilelut vaihtelevat yksinkertaisista mutkikkaisiin. Suuren valikoiman vastuullisina tarjoajina näemme tarpeelliseksi, että meillä on hyvä ymmärrys kaikista tuotteista. Haluamme voida informoida asiakkaita niiden hyvistä puolista ja sudenkuopista, yhtiö paljasti BBC-uutissivustolle.

Seksivälineiden arvostelijalle luvataan jopa 28.000 punnan, eli noin 30.000 euron vuosipalkkaa. Hakijoita pyydetään lähettämään Love Woolle 15. syyskuta mennessä CV ja näytearvostelu seksivälineestä, sekä kertomaan miksi juuri he sopisivat virkaan.