Britney Spears paljasti treeniasunsa – rintavako ei jätä kylmäksi

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears näyttää tällä hetkellä todella panostavan omaan fyysiseen kuntoonsa. Nainen on viime aikoina viihtynyt erityisen paljon urheilutopeissa ja pienissä shortseissa ja julkaissut tasaisin väliajoin itsestään videoita ja kuvia, joissa hän treenaa.

35-vuotias Britney Spears julkaisi juuri uuden kuvan, jonka hän on napannut itsestään kuntosalin peilin kautta. Videolla nähdään kuntoilun tulokset erityisen hyvin, sillä naisen treeniasu on hyvin paljastava. Poptähdellä on yllään vain urheilurintaliivit ja shortsit, joiden vyötärökaistaleen nainen on taitellut hyvin alas.

Britney Spears näyttää olevan tällä hetkellä todella onnellinen parisuhteessaan fitnessmalli Sam Asgharin kanssa. Miehen onkin arveltu olevan yksi syy ja motivaattori siihen, että nainen on alkanut kuntoilemaan päivittäin ja esittelemään tuloksiaan sosiaalisessa mediassa.

Staying focused👙🦋🌺🎀

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Beautiful day for an outdoor workout!!! 🎀

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on