Polkupyörään tuhat ilotulitusrakettia – mies sytytti ne ja lähti ajamaan!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Youtube-tähti Colin Furzea kutsutaan hulluksi tiedemieheksi, eikä suotta. Mies tunnetaan mitä hurjemmista ja erikoisemmista keksinnöistä sekä tempauksista, joihin liittyy usein vaarallinen määrä erilaisia räjähteitä.

Tuoreella videollaan Furze on varustanut erityisvalmisteisen polkupyörän ilotulitteilla. Polkupyörän takaosassa sijaitsevissa telineissä odotti yhteensä peräti tuhat rakettia, valmiina tulemaan sytytetyiksi.

Videolla Furze suojaa selkänsä tulen kestävällä vaahtomuovilla ja lähtee ajamaan. Ilotulitteiden lanka sytytetään, ja pian valtava määrä raketteja lähtee kiitämään kohti yläilmoja. Lopputuloksena on taatusti räjähtävä ja koko yötaivaan valaiseva ilta-ajelu pitkin Englannin maaseutua.