Hittilelu hirvittää ihmisiä: ”Kuin Annabellen pikkusisko”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Markkinoille on tulossa LuvaBella-niminen robottinukke. Suurilla silmillä varustetusta interaktiivisesta lelusta ennustetaan tämän joulun hittituotetta. Nukke on saanut osan vanhemmista varpailleen.

Mirror-lehti kertoo joidenkin vanhempien pitävän uutuuslelua karmivana, koska se on yhdennäköinen kauhuelokuvista tutun Annabelle-nuken kanssa. Luvabella reagoi huomionosoituksiin, kikattelee, puhuu ja leikkii. Ihmiset ovat kuitenkin kutsuneet nukkea Annabellen pikkusiskoksi.

LuvaBellan hintalappu on arviolta sata euroa. Se saapuu sopivasti joulumarkkinoille ja siitä ennustetaan yhtä tämän vuoden myydyintä tuotetta. Nukke esiteltiin ensimmäisen kerran lelumessuilla tänä vuonna.

The LuvaBella is going to be a MUST HAVE toy this holiday season. Grab it while it's still in stock! bit.ly/2x8MuiI

Publié par BestProducts.com sur jeudi 17 août 2017