Nyt kävi köpelösti! Kuntosalilaite repi naiselta housut jalasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on paljon hauskoja videoita, joissa nähdään miten ihmiset ovat käyttäneet kuntosalilaitteita väärin. Toisinaan laitteen eri tavalla käyttäminen ei ole kuitenkaan virhe vaan liikunnan ammattilaisen omaa luovuutta hänen tietäessään miten laitteen antamaa lisäkuormaa voi hyödyntää eri lihasryhmiä treenatessa.

Nyt YouTube-videolla nähdään hupaisa tilanne, jossa kuntosalilaite repii naisen leggingsit pois hänen jalastaan. Nainen on kiinnittänyt jalkansa ylös laitteeseen, jonka lisäpainoa vedetään yleensä käsillä silloin kun sillä harjoitetaan selän ja käsien lihaksia. Nainen esittelee videolla miten hän saa laitteen avulla lisää painoa punnerruksiinsa korottamalla jalkansa ylös.

Laite ei ole kuitenkaan tällaista käyttöä varten suunniteltu, jolloin se alkaakin toimimaan täysin odottamattomalla tavalla. Laite repii yllättäin naisen housut pois hänen jalastaan paljastaen hänen paljaan takapuolensa keskellä kuntosalia.