Pariskunta harrasti seksiä turistikohteessa – eivät välittäneet ohikulkijoista

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kroatialaisessa turistikohteessa on kuvattu erään parin lemmenpuuhia. Kaksikko ei pystynyt pidättelemään himojaan, vaan he päättivät harrastaa sitä kauneinta keskellä vilkasta katua. Ohikulkijat kauhistelivat kaksikon julkiseksiä.

Makarskan kadulla hieraistiin äskettäin silmiä, kun lemmenpuuhiin yltyneet rakastavaiset harrastivat julkisesti seksiä ilman, että olisivat edes yrittäneet peitellä aktiaan. Nainen istuu penkillä hajareisin ja mies työntyy häneen, vaikka lähistöllä on runsaasti myös lapsiperheitä. Videoita leviää viraalina netissä.

Suomessa saa harrastaa julkisesti seksiä mikäli siitä ei koidu haittaa tai mielipahaa ulkopuolisille henkilöille. Toisin sanoen kukaan ei saa nähdä sitä. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta kun pariskunnat innostuvat julkiseen yhdyntään. Osa kuitenkin varmistaa ennen aktia, etteivät vieraat silmäparit pääse seuraamaan tilannetta tai valvontakamerat kuvaamaan nautintoa.