Rintojen riippukeinut naisten testattavana – näin ne oikeasti toimivat!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Elokuussa sosiaalisessa mediassa lähti leviämään kuvat Erin Roberstonin kehittelemästä uutuustuotteesta. The Ta-Ta Towel -niminen tuote on kehitetty taistelemaan monien suuripovisten naisten kokemaa ongelmaa, eli tissihikeä vastaan.

YouTube

Nyt kolme naista pääsivät testaamaan Boldly-kanavan julkaisemalla YouTube-videolla miten naisten niin kutsutut riippukeinut oikeasti toimivat ja ovatko ne todella 45 dollarin arvoinen hankinta. Erikoisen näköiset rintaliivit eivät ole tarkoitettu käytettäväksi vaatteiden alla vaan kotona esimerkiksi suihkun jälkeen sen aikaa, kun nainen vaikkapa meikkaa ja kuivattaa hiuksiaan.

The Ta-Ta Towel aiheutti paljon kommentointia sekä puolesta ja vastaan. Isorintaiset naiset tunnistivat kuitenkin täysin sen ongelman, jota varten tuote oli kehitetty. Yksi naisista koki, että tuote on todella mukava ja toimii, sillä se oli hänen rinnoilleen juuri oikean kokoinen. Hänkään ei tosin haluaisi käyttää tuotteen mukavuudesta huolimatta 45 dollaria sen hankkimiseen.