Uskomaton näky! Auton takarenkaan tilalla huonekalujen siirtoalusta

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Kentuckyssä kuvatulla videolla autoilija on ottanut käyttöönsä erittäin luovat keinot korvatakseen puuttuvan takarenkaan. Sen tilalla oli nimittäin huonekaluille tarkoitettu siirtoalusta.

Nicholas Carrilo -niminen mies kuvasi erikoisen näyn Kentuckyn Pikevillessä. Ohiajavan auton puuttuva takarengas oli korvattu siirtoalustalla. Alustan kääntöpyörät vaikuttivat tarjoavan yllättävänkin hyvän ratkaisun oikean autonrenkaan puuttumiselle, vaikka järin pitkiä matkoja niiden varassa voisi tuskin tehdä.

Ratkaisun riskialttiuden vuoksi on hyvä, että autoa seurasi ambulanssi. Toinen Facebook-käyttäjä jakoi kuvan, jossa samainen auto ja ambulanssi on myöhemmin parkkeerattu rakennuksen pihaan. Kyseessä oli siis selkeästi vain väliaikainen ratkaisu.

 

Publié par Austin Jones sur mercredi 23 août 2017

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.