52-vuotias Elizabeth Hurley bikineissä – huippuseksikkäät kuvat verkkoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen Elizabeth Hurley tunnetaan mallina, näyttelijänä ja Hugh Grantin ex-tyttöystävänä. Viime aikoina Hurley on viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta, mutta ollut kuitenkin hyvin paljon esillä omalla Instagram-kanavallaan, jonka välityksellä hän tarjoilee silmänruokaa päivittäin seuraajilleen.

52-vuotias Elizabeth Hurley nauttii täysin siemauksin hänen sosiaalisen median kanaviensa mahdollistamasta jakamattomasta huomiosta, jonka hän faneiltaan kuvien avulla saa. Nainen esittelee päivittäin timmiä kroppaansa viettelevillä kuvilla, joissa naisella ei juuri muuta nähdä yllään kuin erilaisia uima-asuja.

Elizabeth Hurley saa kuvillaan aina ylistävän vastaanoton, mikä ei olekaan ihme, sillä 52-vuotias näyttelijätär näyttää uskomattoman hyvältä bikineissään. Naisella näyttäisi olevan hyvin kattava uimapukuvalikoima sen perusteella, että hänellä on jokaisessa kuvassa aina erilainen uima-asu yllään.

Last day of sun 😘 @elizabethhurleybeach #newcollection #comingsoon

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Dancing to the cicadas @elizabethhurleybeach

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

😘 @elizabethhurleybeach

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Perfect Saturday @elizabethhurleybeach #newcollection #persianrobe 😘

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Hello sunshine 😘😘😘😘 @elizabethhurleybeach

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on