Beyonce esitteli paljasta vatsaansa – ei enää merkkejä raskaudesta!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beyonce ja hänen aviomiehensä Jay-Z eivät paljastaneet pitkään aikaan heidän kaksosvauvojensa nimiä tai jakaneet heidän kuviaan julkisuudessa. Kuukausi syntymän jälkeen Beyonce kuitenkin julkaisi kaksosten kanssa ensimmäisen kuvan, jonka yhteydessä hän paljasti vauvojen nimien olevan Sir ja Rumi.

Nyt 35-vuotias perheenäiti on monien muiden laulajatähtien tavoin toipunut synnytyksestä ja sen tuomista muutoksista ennätysvauhtia. Synnytyksestä on vain kuukausia aikaa, mutta Beyonce nähtiin nopeasti hyvin vartalonmyötäisissä asuissa. Nyt kaunotar on laittanut ensimmäistä kertaa kaksosten syntymän jälkeen ylleen asun, joka on paljastanut naisen vatsan ja navan.

Beyonce on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan kuvia, joissa nähdään naisen rohkea vatsan paljastava asu. Laulajatar oli valinnut ylleen mustat repaleiset farkkushortsit ja lyhyen FILA-merkkisen paidan, joka paljasti naisen vatsan. Beyonce näytti asuvalinnallaan, että hänen vartalossaan ei ole enää merkkejäkään siitä, että hän olisi vielä hetki sitten kantanut vatsassaan kaksosvauvoja.

https://www.instagram.com/p/BXrKzLNgNIX/?taken-by=beyonce