Bill Cosbyn asianajaja iski hanskat tiskiin – tilalle Michael Jacksonin lakimies

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viihdemaailma järkkyi kun julkisuuteen paljastui leppoisaa perheenisää vuosikaudet televisiossa esittäneen Bill Cosby pimeä puoli. Mies oli useiden eri naisten mukaan huumannut heidät ja pakottanut sen jälkeen yhdyntään. Asiaa puidaan edelleenkin oikeudessa.

Suosikkinäyttelijä Bill Cosbyn asianajaja on kuitenkin irtisanoutunut tehtävästään. Nyt Cosby on turvautunut tunnettuun julkkisasianajajaan, Tom Mesereauun. Meserau on toiminut muun muassa Michael Jacksonin asianajana vuonna 2004, jolloin supertähteä syytettiin lasten hyväksikäytöstä.

Tom Mesereau on edustanut myös näyttelijä Robert Blakea, nyrkkeilijä Mike Tysonia ja räppäri Marion ”Suge” Knightia, Radar Online uutisoi. Bill Cosbyn raiskaussyytöksiä koskeva oikeudenkäynti käynnistyy marraskuussa, mutta kuulemiset suoritetaan jo nyt.