Kim Kardashian puolusti rasistisia kommentteja – fanit raivostuivat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian oli huomannut, että hänen faninsa olivat alkaneet puhumaan sosiaalisessa mediassa meikkitaiteilija Jeffree Starista pahaan sävyyn puolustaakseen Kim Kardashiania. Star oli aiemmin kritisoinut kaunottaren kykyä esitellä videolla meikkejään. Kardashianin mielestä fanit olivat reagoineet liian voimakkaasti, minkä vuoksi hän oli ryhtynyt puolustamaan Jeffree Staria.

Kim Kardashian oli tämän tapauksen lisäksi ottanut esille uudelleen tilanteen, joka tapahtui vuosia sitten. Tällöin Jeffree Star sai paljon vihaa niskoilleen siksi, että hän oli sanonut rasistisia kommentteja. Kardashianin mielestä Jeffree Star on muuttunut ja pyytänyt anteeksi, minkä vuoksi hänelle tulisi antaa uusi mahdollisuus.

Kardashianin fanit ovat olleet täysin eri mieltä uuden mahdollisuuden antamisesta. Fanit ovat olleet todella pettyneitä siihen, että nainen on alkanut puolustamaan henkilöä, jonka suusta on tullut rasistisia kommentteja. Fanien mielestä Kardashianin tulisi enemmän kunnioittaa omaa perhettään ja tiedostaa se tosiasia, että hän itse on tummaihoisen miehen kanssa.

https://www.instagram.com/p/BXza0ufBzrR/