Taapero pelkäsi autopesua – isoveljen lohdutuksesta nettihitti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanhemmat sisarukset toimivat pikkusiskoille ja -veljille yleensä tukena ja turvana. Toisinaan uudet jännittävät tilanteet voivat pelottaa pikkuisia niin paljon, että lapset menevät lähes hysteeriseksi itkiessään lohduttomasti täysin vaarattomissa tilanteissa.

Nyt videolla nähdään hellyttävä hetki, jossa perheenäiti on vienyt auton autopesuun. Takapenkillä on kaksi pientä lasta, joista nuorempi on hyvin peloissaan. Autopesu näyttää taaperon silmissä luultavasti suurelta hirviöltä, jonka suuta kohti autoa ollaan ajamassa. Tyttö huutaa kovaäänisesti ja haluaa kotiin, mutta onneksi isoveli on takapenkillä lohduttamassa häntä.

Poika toimii suojelevan isoveljen tavoin lohduttaessaan ja rauhoitellessaan pikkusiskoaan. Hän yrittää selittää siskolleen, että kotimatka täytyy tehdä autopesun läpi. Poika saa välillä tytön rauhoittumaan, mutta veljen järkipuheet eivät kuitenkaan täysin poista pikkutytön pelkoa.