Uusi tatuointitrendi ihastuttaa – nyt tulevat sormitatuoinnit!

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tatuointitrendit vaihtelevat melko paljon vuosien saatossa aivan kuten muutkin ulkonäköön liittyvät trendit. Trendeiksi voi nopeasti nousta esimerkiksi jokin tietty kuva tai vartalon osa, jonka kaikki haluavat tatuoida. Viimeisimpinä muotivirtauksina tatuointien saralla on nähty sulat ja unisiepparit, mutta nyt ihmiset haluavat tatuoida sormensa.

Sormet ja kädet ovat olleet suosittuja paikkoja väliaikaisille tatuoinneille ja hennatatuoinneille. Nyt etenkin sormiin tehtävät tatuoinnit ovat alkaneet yleistymään, ja moni ottaa sormitatuointeja ikään kuin viimeistelemään kauniin manikyyrin.

Instagram on alkanut täyttymään kuvista, joissa henkilöt esittelevät tatuointeja, jotka he ovat ottaneet sormiinsa. Sormitatuoinneissa suosittuja kuvia ovat muun muassa pisteet, nuolet, kukat, lehdet ja tribaalit.

New tattoo #tinytattoos #girlswithtattoos #cuticletattoo #hurtlikehell #loveit

A post shared by Marie Gradwell (@marieg2501) on