Raju onnettomuus videolle – kuorma-autokuski unohti lavan ylös ja lähti moottoritielle

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Liikenteessä kommunikoidaan toisten kuljettajien kesken joko äänitorvea tai käsimerkkejä käyttämällä. Erään kuorma-auton kuljettaja ei tajunnut hänen ajoneuvonsa lavan olleen ylhäällä, vaikka ohikulkijat ja muut liikenteen käyttäjät yrittivät varoittaa asiasta.

Netissä kerää katselukertoja video, jolla nähdään liikenneopasteita päin ajava kuorma-auto. Kuljettajan kuormalava ei mahtunut moottoritiellä olleiden liikennemerkkien alta, vaan ylös unohtunut auton perä veti koko kylttirivin alas. Onnettomuudesta aiheutui vaaratilanne monelle liikenteenkäyttäjälle.

Teksasissa Houstonissa kuvatulla videolla kuullaan roisia kielenkäyttöä, koska kuorma-autoilijaa yritettiin varoittaa tilanteesta jo aiemmin. Kuorma-auton kuljettaja toimitettiin sairaalaan. Moottoritien liikenne oli pysäytetty siivoustöiden ajaksi, The Drive uutisoi.