Koira on kuppipelin päällikkö – tätä karvakuonoa ei pysty huijaamaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa levisi aiemmin hauska video tapauksesta, jossa mies onnistui lyhyessä ajassa opettamaan lokille kuppipelin. Myös monien kissojen on nähty olevan oikeita kuppipelin mestareita löytäessään aina herkut oikeiden kuppien alta. Nyt taitojaan pääsee esittelemään ranskanbulldoggi.

YouTube-videolla nähdään miten taidokkaasti ranskanbulldoggi osaa pelata kuppipeliä. Mies laittaa koiran eteen kolme muovikuppia, joista yhden alle mies asettaa ruokaa. Tämän jälkeen hän sekoittaa kuppeja keskenään ja katsoo osaako koira vielä tietää missä ruoka sijaitsee.

Koira katsoo koko ajan kovin tarkkaavaisesti kun mies sekoittaa kuppeja keskenään. Ruoka on ilmeisesti eläimelle kuin eläimelle hyvä motivaattori tämän tempun oppimisessa, sillä myös tämä koira oppi hyvin nopeasti tämän pelin juonen.