Koiran paras ystävä menehtyi – neljä kissanpentua muuttivat elämän

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Flora-niminen koira sai ystäväkseen 20-vuotiaan kissavanhuksen Dexterin, jonka perhe oli päättänyt adoptoida. Koira rakastui kissaan heti, ja parivaljakko muodosti nopeasti hyvin tiiviin ystävyyssuhteen toistensa kanssa.

Lopulta kissa kuitenkin menehtyi vanhuuteen, jolloin Flora pakotettiin luopumaan parhaasta ystävästään. Normaalisti hymyilevä Flora oli hyvin surullinen ja ulvoi monen päivän ajan. Perhe päätti alkaa toimimaan pienille kissanpennuille sijaiskotina niin kauan, että niille löydetään loppuelämän koti. Ensimmäisten kissanpentujen tapaaminen sai Floran hämilleen ja palautti surullisen koiran hymyn takaisin hyvin nopeasti.

Nyt Flora toimii The Dodo -kanavan julkaiseman videon mukaan ikään kuin sijaisemona pienille kissanpennuille, ja se nauttiikin joka hetkestä niiden kanssa. Flora näyttää todella onnelliselta saadessaan viettää jälleen kissojen kanssa aikaa ja seurata pienten pentujen leikkejä.