Kuusivuotias Instagram-tähti ihastuttaa – pettämätön tyylitaju

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Instagram-sovelluksen avulla moni nuori on noussut suuremman yleisön tietoisuuteen kauniiden kuvien ja mielenkiintoisen ulkonäön ansiosta. Nyt Broadly-kanava on esitellyt YouTube-videollaan kuusivuotiaan tytön, joka on jo nyt noussut suosituksi Instagram-tähdeksi.

Tokiossa sijaitsevasta Harajukusta kotoisin oleva Coco on vasta kuusivuotias, mutta jo erittäin tietoinen omasta tyylistään ja pukeutumisestaan. Tyttö julkaisee coco_pinkprincess -nimiselle kanavalleen asukuvia, joita hänen yli 250.000 seuraajaansa odottavat aina mielenkiinnolla.

Tyttö ottaa aina paljon kuvia samasta asusta valitakseen joukosta yhden kuvan, joka on tarpeeksi hyvä julkaistavaksi. Coco kertoi tulevansa aina onnelliseksi siitä kun hän saa kanavalleen uusia seuraajia. Haastattelua tehtäessä tytön kanavalla oli vielä 53.000 seuraajaa, mutta nyt hänen suosionsa on nopeasti kasvanut jo yli 200.000 uudella seuraajalla.