Poliisi: Lastenvaunuista Laukaassa kadonnut 1,5-vuotias on löytynyt

Ohhoh! · Stara.fi

Suomalaiset järkyttyivät tänään iltapäivällä, kun poliisi tiedotti 1,5-vuotiaasta lapsesta, joka katosi lastenvaunuissa Laukaan Tislaajantiellä kello 13.10 aikaan. Tapaus aiheutti suurta huolta suomalaisten keskuudessa, sillä ympäri maata tunnettiin järkytystä.

Nyt Sisä-Suomen poliisi on vahvistanut, että lapsi on löytynyt kunnossa. Lapsi löydettiin noin 300 metrin päästä katoamispaikalta kello 14.40. Lapsen löydyttyä poliisi selvittää nyt tapahtumien kulkua ja kiittää kaikista havainnoista.

Poliisin saaman ilmoituksen mukaan lapsi oli kadonnut asunnon ulkopuolella ikkunan edessä olleista lastenvaunuista. Vauva oli ollut vaunuissa kiinni, joten viranomaiset vahvistivat, että lapsen katoamisen syyksi epäiltiin kaappausta. Vielä ei siis ole tietoa miten lapsi on päässyt irti vaunuista ja päätynyt satojen metrien päähän.