Opettajalla Iron Man -naamari kokeita tarkastaessaan – hyvästä syystä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Malesialainen opettaja on herättänyt hämmennystä käyttämällä supersankarinaamaria koevastauksia tarkastaessaan. Erikoisen tempauksen tarkoitus ei ole kuitenkaan herättää huomiota, vaan sen taustalla on hyvä syy.

Malesialaisessa yliopistossa professorina toimiva Nazriq Ahmad käyttää oppilaiden kokeita tarkistaessaan Iron Man -naamaria. Mies haluaa peittää kasvonsa, jotta hän ei vahingossa loisi ilmeillään lisää stressiä ja hermostuneisuutta opiskelijoiden keskuudessa.

– Omaa koemenestystään on helppo arvioida pelkästään kasvonilmeideni perusteella, Ahmad kuvaili Buzzfeed-sivustolle.

Iron Man -naamarilla on myös toinen syy. Opettaja joutui vuonna 2014 sairaalaan sydänvian vuoksi, minkä ansiosta hänen rintaansa jouduttiin asentamaan sydänmonitori. Iron Man -fanina tunnetun miehen vanhemmat olivat ostaneet naamarin pojalleen piristääkseen häntä.

Nazriq Ahmad sai huomiota sosiaalisessa mediassa hänen 18-vuotiaan oppilaansa ansiosta. Opiskelija oli jakanut Twitterissä kuvia Iron Man -naamari päässään kokeita tarkastavasta opettajasta.