Chris Brown ei luota Punaiseen Ristiin – lahjoitti suoraan 100 000 dollaria hurrikaanin uhreille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hurrikaani Harvey on aiheuttanut laajamittaista tuhoa Teksasissa, Yhdysvalloissa. Etenkin Houstonin alueella on kärsitty rankkasateiden aiheuttamista tulvista. Nyt julkkikset ovat rientäneet apuun, ja yksi heistä on räppäri Chris Brown.

Hiphop-laulaja Chris Brown lahjoittaa 100.000 dollaria teksasilaisille hurrikaanin uhreille. Koska mies on skeptinen Punaisen Ristin toimintaan liittyen, on mies päättänyt osoittaa lahjoituksensa suoraan apua tarvitseville ihmisille ilman turhia välikäsiä. Summa on noin 85.000 euroa.

Teksasin rannikolle lauantaina 26. elokuuta iskenyt hurrikaani Harvey on voimakkain Yhdysvalloissa vaikuttanut hirmumyrksy sitten vuoden 2005 hurrikaani Katrinan jälkeen. Myrsky on aiheuttanut pelkästään Yhdysvalloissa viiden ihmisen kuoleman, miljardien dollareiden vahingot ja vaikuttanut arviolta 5,8 miljoonan ihmisen elämään.