Kaverusten hauska reaktio huvipuistolaitteessa: ”Jumala armahda!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty monia hauskoja videoita siitä kuinka huvipuistolaitteet ovat saaneet kyytiläiset tajuttomiksi. Monet videot on kuvattu hurjasta Slingshot-laitteesta, joka on kuin suuri ritsa heittäessään laitteessa istuvat ihmiset vauhdilla yläilmoihin.

Nyt Facebookissa on alkanut leviämään hulvaton video, jossa kaksi nuorta tyttöä on uskaltautunut hurjaan Slingshot-laitteeseen. Lapset ovat hyvin jännittyneitä odottaessaan, että laite lähtee liikkeelle. Lopulta jännitys kasvaa niin suureksi, että he alkavat jo kiittämään omia äitejään ja kertovat taivasta kohti miten paljon he äitejään ja toisiaan rakastavat.

Kun laite lähtee liikkeelle, kumpikin tytöistä on lähellä menettää tajuntansa. He pysyvät kuitenkin juuri sen verran tajuissaan, että ehtivät rukoilemaan ja huutamaan Jeesusta tulemaan heidän avukseen ja pelastamaan heidät varmalta kuolemalta.

When your friend convinces you to do something stupid and you realize it was a bad idea! 😂😂😂Credit: JukinVideo

Publié par Viralized sur jeudi 24 août 2017