Koira jäi kiinni pahanteosta – tiesi olevansa pulassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit tekevät välillä pahojaan kotona sillä aikaa, kun ihmiset ovat poissa. Toisinaan lemmikit tietävät jo valmiiksi olevansa pahanteossa, mutta välillä he päätyvät vain leikkimään väärillä asioilla liian vauhdikkaasti tylsistyessään yksin kotona.

Nyt YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa koiran reaktio on saatu tallennettua kameraan kun lemmikki on jäänyt omistajalleen kiinni pahanteosta. Koira on omistajan poissa ollessa repinyt sohvatyynyt palasiksi ja levittänyt tyynyjen täytteet pitkin olohuonetta.

Nainen on ollut varmasti melko kauhuissaan tullessaan kotiin ja nähdessään kamalan sotkun, joka häntä on odottanut. Hän on kuvannut surkuhupaiselle videolle koiraansa, joka on hyvin syyllisen näköisenä katsonut omistajansa järkytystä jääkaapin takaa.