Realitytähti teki näyttävän paluun – julkaisi alastonkuvan itsestään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vanderpump Rules -televisio-ohjelma on myös suomalaisille tuttu sarja. Yksi Lisa Vanderpumpin ravintolan henkilökunnasta kertovan ohjelman tähdistä on fotogeeninen kaunotar Lala Kent. Nyt nainen on julkaissut ronskin otoksen netissä.

26-vuotias Lala Kent on julkaissut Instagramissa kuvan paljaasta takapuolestaan. Nainen on kirjoittanut kuvan yhteyteen voimakkaan viestin naisten asenteesta ja heidän asemansa parantamisesta. Hänen mukaansa ei ole väliä minkälaista ulkonäköä naiset kantavat – tärkeintä on heidän nykyinen asenteensa ja vapaus.

Lala Kent on suorasanainen ja televisiopersoona. Hän tekee paluun Täydellinen Mrs. Vanderpump -televisio-ohjelmaan pian alkavalla tuotantokaudella. Lala Kent julkaisi aiemmin tänä vuonna myös musikkia, ja hänen ensimmäinen kappaleensa on nimeltään Boy.