Miss Peppu -kilpailu lopetetaan – tämä missikisa tulee tilalle!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuuluksi missikilpailuksi nopeasti taannoin noussut Miss Peppu järjestetään tänä vuonna viimeisen kerran, kun Miss Peppu 2017 valitaan syksyllä Brasilian Sao Paulossa. Sen tilalle on nyt kuitenkin kehitetty uusi kilpailu, kun Ipaneman Muusa -kauneuskilpailu käynnistyy.

Ipaneman Muusa -kilpailussa haetaan kurvikkaita kaunottaria, ja ensimmäisen kilpailun yhdeksän finalistia on nyt valittu. Viisi heistä nähdään alla olevissa kuvissa.

Ipaneman Muusa finaali järjestetään 9. lokakuuta ja voittaja pääsee palkinnoksi muun muassa poseeraamaan Playboy-lehden portugalinkielisen version kanteen. Finalistit ovat Adriana de Oliveira, Amanda Souza, Camila Fernandes, Carina Stefani, Debora Edvirges, Natalia Katarine, Poliana Veiga, Priscila Andrade ja Talita Roberta.

Ipanema on Brasilian Rio de Janeirossa sijaitseva yksi maailman tunnetuimmista uimarannoista. Ranta on toiminut vuosikymmenien varrella inspiraation lähteenä lukemattomille artisteille ja elokuville. Ranta tunnetaan myös nimikkokappaleestaan The Girl from Ipanema.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash