Teiniäiti paljasti: ”MTV:n tuotantoryhmä vääristelee totuutta!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV:n esittämä Teen Mom 2 -televisiosarja on joutunut kohun keskiöön, koska ohjelmassa esiintyvät naiset yritetään saattaa väkisin huonoon valoon. Yksi pettymyksensä julkisesti ilmaisseista on sarjaa tähdittävä kahden lapsen äiti Chelsea Houska.

Twitter on täyttynyt äskettäin esitetyn Teen Mom 2 -televisiosarjan jälkipyykistä. 25-vuotias Chelsea Houska antaa palaa täysilaidallisen musiikkikanavan tuotantoryhmää kohtaan. Hänen mukaansa naisesta on yritetty leipoa väkisin huono äiti. Hän haukkuu ohjelman sisällön.

– Olen yrittänyt viimeiseen asti olla tällä tuotantokaudella kommentoimatta, mutta tämän illan jakson jälkeen en voi enää olla hiljaa. He muuttivat kaikki suloisimmat perhetapahtumamme ja muistomme paskaksi, Houska kirjoittaa raivostuneena.

❤️❤️❤️

A post shared by Chelsea DeBoer (@chelseahouska) on