Upea sateenkaarikakku syntyy näin – sisältää värikkäitä crêpes-lettuja

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tasty-kanava on tunnettu todella herkullisista ja hyvin kuvatuista ruokavideoista, joissa katsojaa ohjeistetaan tekemään aina jokin näyttävä suolainen tai makea annos. Tällä kerralla vuorossa oli kaikilla sateenkaaren väreillä ilotteleva kakku, jonka kerrokset olivat crêpes-lettuja.

Tasty-kanava julkaisee Facebookissa aina täydelliset ja hyvin lyhyeksi leikatut videot. YouTube-videoilla nähdään kuitenkin tarkemmin ruoanlaiton eri vaiheet ja myös virheet, joita täydellisen videon tekemisessä tapahtui. Videolla päästään näkemään ruoanlaittovideon kuvaamisen kulissien taakse.

Näyttävä crêpes-kakku syntyy pinoamalla päällekkäin erivärisiä lettuja, jotka on värjätty elintarvikeväreillä. Melko helppo, mutta aikaavievä kakku on niin näyttävä, että moni perheenäiti saattaisi haluta nähdä tämän vaivan kakun valmistamiseen nähdäkseen lasten ilmeet kakun leikkaamisen hetkellä.