Britney Spears kohahdutti meikittömillä kuvillaan: ”Tältä näytän oikeasti”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears on noussut julkisuuteen jo hyvin nuorena. Hän on saanut teini-ikäisestä saakka tottua siihen, että hänen ympärillään on jatkuvasti ihmisiä, jotka tekevät kaikkensa naisen kauneuden eteen. Nyt laulajatar julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvia, joissa hän on ilman meikkiä.

Britney Spears julkaisi hänen faneilleen sosiaalisessa mediassa muutaman kuvan, joiden yhteydessä nainen kertoo olevansa täysin meikitön. Spears kertoi, että tältä hän näyttää oikeasti aina niinä päivinä kun hänen kauneustiiminsä ei ole meikkaamassa häntä.

Britney Spears myönsi, että hänen kasvoillaan on kuitenkin oikean silmän alla hieman edellisen päivän ripsivärin jälkiä. Fanit ovat ottaneet uudet filtterittömät ja muokkaamattomat kuvat innolla vastaan ja kehuneet poptähteä hyvin kauniiksi ilman meikkiäkin.