Farrah Abraham vaginansa operoinnista: ”Tuntuu kuin olisin taas 16-vuotias”

Ohhoh! Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

MTV-televisiokanavan realityohjelmasta julkisuuteen singahtanut Farrah Abraham on leimattu usein julkkistyrkyksi, joka on kokeillut uraa muun muassa aikuisviihdetähtenä ja laulajana. Abraham ottaa tunnetusti kaikesta ilmaisesta näkyvyydestä hyödyn irti, ja nyt hän on ryhtynyt myös vaginan nuorennusleikkauksen puolesta puhujaksi.

26-vuotias Farrah Abraham julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvia ja videopätkän, jossa nähdään, että nainen on käynyt Beverly Hills Rejuvenation Center -klinikalla. Nainen poseeraa kuvissa onnellisesti ja kertoo samalla, että hänen vaginaansa on nuorennettu, eli pienennetty, siihen erikoistuneen klinikan toimesta.

Kuvien perusteella nainen näyttäisi olevan erittäin tyytyväinen saamaansa lopputulokseen. Videoleikkeessä nähdään miten iloinen Abraham on kuullessaan, että toimenpide tiukentaa hänen emätintään. Tähti kommentoikin innoissaan, että nuorennusleikkauksen jälkeen hänen alapäästään tulee jälleen 16-vuotias.