FBI etsii kahta nunnaa – yrittivät ryöstää pankin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen liittovaltion poliisi FBI on julkaissut etsintäkuulutuksen, jossa pyydetään ilmoittamaan havaintoja kahdesta nunnasta, jotka yrittivät ryöstää eilen pankin Tannersvillessä Pennsylvanian osavaltiossa.

Pankkiin saapui kaksi nunnaksi pukeutunutta naista, joista toinen jäi pitämään vartiota ovelle. Toinen naisista kaivot esiin käsiaseen ja suuntasi pankin tiskille noutamaan rahaa. Eräs pankin työntekijöistä ehti painaa hälytysnappia, jolloin nunnat keskeyttivät ryöstönsä ja pakenivat lopulta ilman minkäänlaista saalista.

Poliisi ei onnistunut saamaan ryöstäjänunnia kiinni, joten nyt FBI on julkaissut heistä maanlaajuisen etsintäkuulutuksen. Ilmoituksessa on mukana valvontakameran taltioimat kuvat, joiden toivotaan auttavan nunnien kiinni saamisessa.