Lorde ei pystynyt laulamaan – tanssi oman kappaleensa keikallaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

20-vuotias laulaja ja muusikko Lorde tunnetaan useista hiteistään, joista suurimpia ovat muun muassa tähden edelliseltä levyltä löytyvät Royals, Team ja Tennis Court. Tähti julkaisi juuri uuden Melodrama-nimeä kantavan albumin, joka on myös saanut paljon ylistystä osakseen.

Nyt laulajatar yllätti kaikki esityksellään, joka ei sisältänyt lainkaan laulua. Lorde esitti MTV Video Music Awards -gaalassa hänen uuden Homemade Dynamite -kappaleensa, mutta teki sen pelkän tanssin keinoin. Laulajatar oli kertonut hänen Twitter-kanavallaan olevansa todella pahassa flunssassa, mutta suurin osa yleisöstä ei välttämättä ollut tästä tietoinen.

Lorde esitti kappaleensa tanssimalla sen kokonaisuudessaan. Moni ylisti tanssia ja oli hyvin iloinen, että nainen päätti esiintyä flunssasta huolimatta. Hyvin moni artisti olisi samassa tilanteessa tai jopa ilmankin flunssaa päättänyt esiintyä tapahtumassa huulisynkkaamalla kappaleen, mutta Lorde halusi kuitenkin laulaa oikeasti livenä tai ei lainkaan.