Mariah Carey päästi kamerat vaatehuoneeseensa – säihkettä ja glamouria

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hyvin menestyneet naistähdet tuntuvat ensimmäisenä panostavan kotonaan omaan vaatehuoneeseensa, joka tuntuukin jokaisella olevan aina mitä suurempi ja näyttävämpi. Nyt Mariah Carey esittelee videolla hänen vaatehuonettaan päästäessään kamerat kotiinsa.

Vogue-lehti on päässyt kurkistamaan monien mallien ja muusikoiden kotiin, ja nyt myös popdiivana tunnettu Mariah Carey suostui esittelemään heille hänen vaatehuoneensa aarteita. Useimpien mallien ja poptähtien vaatteet ovat koostuneet monien muotitalojen valmistamista trendikkäistä farkuista, korkokengistä, laukuista ja takeista. Mariah Careyn vaatehuone on kuitenkin pullollaan toinen toistaan säihkyvämpiä iltapukuja.

Mariah Carey esiintyy lähes aina hyvin näyttävissä ja sädehtivissä iltapuvuissa, joita huone on pullollaan. Carey tunnustautuu myös kenkäfanaatikoksi, minkä vuoksi hänellä onkin yksi kokonaan kengille omistettu huone, jossa korkokengät ovat hienosti hyllyille aseteltuina.