Maailman seksikkäin rikollinen sai haastajan – pidätyskuva leviää verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka poliisin pidätyskuva johti siihen, että rikoksista vankilaan tuomittu Jeremy Meeks nousi kansainväliseksi tähdeksi jo vankilassa istuessaan ja sieltä vapautuessaan hän suuntasi heti catwalkeille mallisopimus taskussaan. Nyt Meeks on saanut kilpailijan niin ikään vankilasta.

20-vuotias Mekhi Alante Lucky on nimittäin aiheuttanut ihastusta poliisin pidätyskuvilla, joissa monet naiset näkevät todellisen komistuksen. Nyt kohu on johtanut siihen, että mallitoimisto St. Claire Modeling on kiinnittänyt Luckyn riveihinsä malliksi. Miehen erikoisuus on eriväriset silmät, joista toinen on siniharmaa ja toinen ruskea.

Mekhi Alante Lucky on pidätetty useita kertoja, kuten esimerkiksi viime vuonna 18-vuotiaana ajettuaan varastetulla autolla ylinopeutta ja rikkomalla ehdonalaisen sääntöjä, murtovarkaudesta ja vastustettuaan pidätystä.